Over ons

Wij, de familie Soenen, Chris & Martine en Annelore ontvangen jullie met veel plezier In ’t Groen

We willen jullie laten genieten van de natuur en de rust! Puur genieten in alle comfort!

Toerisme Vlaanderen

Wij zijn een erkend toeristische logies! Vanuit Toerisme Vlaanderen komt een adviseur langs.

Onze erkenning door Toerisme Vlaanderen is bevestigd met onze erkenningsnummers voor de B&B, 380252 en de vakantiewoning, 220185

Kwaliteit

Wij zijn Q gecertificieerd!

Het Q-traject is een kwaliteitstraject gericht op een grotere tevredenheid van jullie als gast. Tijdens het Q-traject kijken we wat jullie écht raakt zodat we jullie altijd een optimale ervaring kunnen bieden. Naast de focus op jullie, de gast, kijken we verder naar ons en onze organisatie.

Duurzaam Reizen

Het Groen achter In ’t Groen, is meer dan de stilte, de rust, de natuur, tussen de weiden en velden, dichtbij het bos. Dit gaat verder, we willen een duurzame toekomst maken voor iedereen, samen reizen naar een duurzaam morgen!

Zo denken we steeds verder bij de voorbereiding, we denken aan jullie toekomst, naar een duurzaam en gastvrij verblijf!

Hierbij dachten we na over hoe we het gebouw konden renoveren, het gebruik van duurzame materialen, de energievoorziening, het waterverbruik, de afvalverwerking, … en een goede samenwerking met de lokale partners.

Tijdens jullie verblijf doen we ons uiterste best onze voetafdruk te minimaliseren!

  • Lokale, zelfgemaakte, biologische en verpakingsvrije producten serveren we graag tijdens het ontbijt en diner.
  • Het slaapcomfort heeft het label ‘handmade in Belgium’ en het linnen wordt in West-Vlaanderen geproduceerd.
  • Het drinkwater produceren we zelf door middel van een filtersysteem, jullie kunnen onze flessen en hervulbare flessen laten bijvullen.
  • Ook de koffie serveren we graag in een kan, zo vermijden we de kleine koffiecapsules!
  • Tijdens jullie verblijf worden de kamers niet gepoetst (tenzij op vraag), zo verbruiken we samen minder water, energie en schoonmaakproducten!
  • Het warm water en de verwarming wordt voorzien via warmtepomp (geen gebruik van fossiele brandstoffen), tijdens de zomer is een deel van de kamers voorzien van koeling via warmtepomp.
  • Onze verlichting is volledig op LED, waar mogelijk wordt gewerkt met sensoren, zo sparen we samen energie! Ons domotica systeem helpt dit mee te beheren.
  • In de zomer kan je ook genieten van onze natuurlijke zwemvijver.
  • Het landschap biedt vele mogelijkheden om tijdens jullie verblijf zich duurzaam te verplaatsen met de fiets of te voet! Je kan ook een elektrische fiets huren bij ons!

Het zit hem in de kleine dingen, samen kunnen we jullie laten genieten van een duurzame vakantie!

Dit willen we met jullie ook delen en bevestigen met onze Green key – certificaat!

Kijken jullie ook mee hoe wij jullie verblijf duurzamer maken! Deze video is in samenwerking met Westtoer opgenomen, zo kunnen we samenwerken naar duurzamere logies en partners!