Het huis is volledig vernieuwd, tijdloos en rustgevend, voorzien van alle comfort en luxe, gelegen in een uitgestrekte omgeving.


Er is een ruime open keuken met eetplaats en prachtig zicht op de grote tuin. Een gezellige zithoek met haardvuur, tv, dvd, radio en draadloos internet.


Er zijn 4 twee-persoons slaapkamers en 1 slaapkamer voor 4 personen, wij bieden u een slaapcomfort van ‘Matratex Bedding’, ieder bed bevat een lattenbodem met handverstelbaar hoofd- en voeteind. Alle kamers zijn voorzien van douche, lavabo en toilet. In één badkamer is een extra ligbad voorzien.


De kinderen kunnen zorgeloos spelen en ravotten met go-cart of fiets. We beschikken over een grote binnenkoer. Op de hoeve is er ook een zwemvijver, petanque-plein en grote tuin voorzien van tuinmeubelen en barbecue.


Daarnaast hebben we een recreatieruimte voorzien waarin u naar hartelust kan sporten met tennisplein, mini-voetbal, basketbal, biljart, tafelvoetbal, ...


In de vakantiewoning is roken niet toegelaten. Huisdieren zijn helaas ook niet toegelaten en eigen huisdieren komen niet binnen.